Zbigniew Bródka

Zbigniew Bródka polski łyżwiarz szybki, mistrz olimpijski

Wkładek formthotics używam do treningu rowerowego oraz lekkoatletycznego. Super zabezpieczają moje stawy przed nadmiernym obciążeniem. Polecam

Łukasz Koszarek

Łukasz Koszarek reprezentacja Polski w koszykówce

We wkładkach formthotics gram od 5 lat, w Body Move stawiali mnie na nogi po urazie rościęgna podeszwowego, a wkładki miały zapobiec powrotom problemu. Dzisiaj nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich. Mam je zarówno w butach meczowych, jak i prywatnych

Mateusz Ponitka

Mateusz Ponitka reprezentacja Polski w koszykówce

We wkładkach gram od 2010r, zużywam ich w ciagu sezonu 2,3 komplety, w Body Move maja mój odcisk komputerowy stopy i nawet jak jestem za granica to wysyłaja mi do klubu nowe komplety juz zmodyfikowane pod mój problem, mega ekipa , znają się na robocie jak mało kto. Gorąco Polecam

Igor Lewczuk

Igor Lewczuk reprezentacja Polski w piłce nożnej

Wkładki zrobiłem zupełnie przypadkowo ponieważ byłem u nich na wizycie u ortopedy i zaproponował mi abym zabezpieczył staw skokowy przed ponownym urazem. Obecnie każdy mecz gram we wkładkach formthotics, również trenuje w nich na co dzień. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez.

Szymon Szewczyk

Szymon Szewczyk reprezentacja Polski w koszykówce

Będąc na obozie przygotowawczym z reprezentacją zgadałem się z chłopakami, że grają we wkładkach formthotics i skoro gramy w Warszawie to warto by zrobić nowe wkładki. Dodatkowo takie wkładki pomagają przy amortyzację stawów. To był strzał w przysłowiowa dziesiątkę, super sprawa, polecam

Marcin Lewandowski

Marcin Lewandowski mistrz Europy w biegu na 800m

Do Body Move trafiłem na kilka dni przed wyjazdem na Igrzyska w Rio z kontuzją achillesa. Widac, że znają się na robocie jak mało kto, a po koszulkach od znanych sportowców które wiszą w całym budynku byłem spokojny, że trafiłem w dobre ręce.

Oktawia Nowacka

Oktawia Nowacka polska pięcioboistka, medalistka Olimpijska

Z usług Body Move korzystam od wielu lat odkąd opiekują sie całą reprezentacją pięcioboju nowoczesnego. Zawsze miło szybko i profesjonalnie.

Opinie pacjentów

Masz jakieś wątpliwości? Od 10 lat działalności w Warszawie, pomogliśmy tysiącom zadowolonych klientów. Przez te wszystkie lata zebraliśmy pokaźną bazę opinii którą przedstawiamy poniżej.
Nie boimy się komentarzy. Dlatego zapraszamy pacjentów do wyrażenia zdania po każdej zakończonej wizycie.

Mamy na koncie tysiące wyleczonych i zadowolonych pacjentów
Przeczytaj opinie o nas!

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone jako * są wymagane.
Twój adres E-mail nie zostanie upubliczniony.
Może się tak zdarzyć, że wpis będzie widoczny w opiniach dopiero po tym jak go przejrzymy.
Zastrzegamy sobie prawo do redagowania, usuwania, lub nie publikowania wpisów.
Wysyłając swoją opinię akceptujesz naszą politykę prywatności dostępną pod tym adresem: https://bodymove.pl/polityka-ciasteczek/
29 wpisów.
Mariusz napisał/a 17 stycznia 2018:
Super specjaliści .Widac ze na kontuzjach sportowych znają sie bezbłędnie .Dobrze ze wszystko na miejscu kompleksowo.Wizyta u ortopedy odrazu z usg i rehabilitacja pod okiem fizjoterapeuty który może cały czas konsultować sie z lekarzem prowadzącym .Slabo z parkingiem w godzinach szczytu ale blisko od metra wiec spokojnie mozna komunikacja.Pozdrawiam personel w szczególności Pana Macieja Piechotę .
Piotrek napisał/a 1 września 2017:
Bardzo polecam,odwiedziłem Body Move w akcie desperacji, gdyż próby rehabilitacji przez ok.9 miesięcy mojego kolana (kolano skoczka + drobne urazy poboczne stawu kolanowego) w innych miejscach nie dawała większej poprawy i tak naprawdę słyszałem albo ogólniki lub diagnozy aby ograniczyć aktywność do poziomu emeryta albo zalecenia kolejnych ćwiczeń, zabiegów itd. po których miało być tylko lepiej a nie było. Spotkałem Maćka, który bardzo konkretnie ( w przeciwieństwie do poprzednich miejsc/osób) postawił konkretną diagnozę, nazwał przypadłość, wskazał przyczyny i wprowadził plan naprawczy co jak i kiedy plus zabiegi fali uderzeniowej. Na początku bez większego entuzjazmu podeszłe do tego co usłyszałem z uwagi na poprzednie doświadczenia ale tak naprawdę, po pierwszej wizycie raz, że wyszedłem bogatszy o wiedzę !!! dwa po kilku godzinach od pierwszym zabiegu czułem znaczna poprawę/ ulgę trwałą w zakresie wykonywanego zabiegu !!!. Co więcej, na kolejnych wizytach w miarę większego czucia kolana i zmniejszenia bólu/ ilości wody w stawie kolanowym, opisu moich odczuć Maciek wskazywał kolejne czynniki ,które mogły mieć wpływ na powstanie urazu!!! (Łącznie miałem 5 zabiegów jeden co tydzień i tak na prawdę już po 3 zabiegu czułem ogromna różnice - poprawę). Co najważniejsze ani razu nie odczułem ,że koniecznie muszę mieć kolejną liczbę zabiegi bo inaczej rehabilitacji nie będzie skuteczna itp. Polecam miejsce, dzięki Maćkowi kolano wróciło do pełnej sprawności a ja mogę być znowu aktywny ruchowo/ sportowo. Pozdrawiam i DZIĘKUJE!
Bartosz napisał/a 6 lutego 2017:
Dziekuje Panie Andrzeju za odblokowanie mojego kręgosłupa, chodziłam z bólem odcinka krzyzowego od lekarza do lekarza, zastrzyki cała seria i jak bolało tak bolało dalej. Pan Andrzej na pierwszej wizycie odblokował mi kręgosłup ze wyszłam z gabinetu to całą droge płakałam ze szczescia bo ja juz nic nie mogłam poradzic, czy siedziałam czy stałam czy sie schylałam to non stop mnie bolało. Polecam Pana każdemu
Czarek napisał/a 8 lipca 2016:
Super, ekipa pomogli mi niesamowicie szybko wrócić do ukochanych nart. Maciek to mega profesjonalista, pomógł mi od samego początku od urazu , przez badanie usg kolana i zalatwienie super speca od kolan. Wszystkim ich polecam, bo za takie pieniadze w innych firmach w Warszawie to mozna sobie 30 minut pojezdzic na rowerze a ja za 100zł siedziałem ponad 2h za kazdym razem i nigdy mnie nikt nie wyprosił, wychodzilem bo poprostu juz nie mialem siły. Polecam z całego serca Czarek
nałgorzata cholewa napisał/a 8 lipca 2016:
Do Maćka trafiłam nie przez przypadek bo wiem,że takowe nie istnieją.Po dwóch artroskopiach kolana trafiłam na profesjonalną rehabilitację.Maciek stawia na nogi i nie odpuszcza,co w moim przypadku jest mega motywujące :)Po poprzedniej przebiegało to tragicznie.Teraz cieszę się faktem,że jestem sprawna i cieszę się życiem. Maciek jesteś zajebisty.Nie wspomnę,że empatyczny super człowiek.
Artur napisał/a 8 lipca 2016:
Polecam z całego serca, zrobiłem wycieczke po całej Warszawie i przyjąłem już dwie serie laserów i ultradźwieków i non stop problem z ostrogą piętową miałem i sąsiadka mi dała ulotke, przyjechałem na 5 zabiegów i było lepiej o ok 50% mogłem juz normalnie funkcjonować i zaraz po przebudzeniu nie odczuwałem az tak wielkiego bólu jak przed tem. Mineło 4 tygodnie i powtórzyłem kolejne 5 zabiegów i dzisiaj zero bólu. A walczyłem z tym ponad półtora roku. Zabieg troszke boli ale to jest 3-4 minuty więc można wytrzymać. Miły fachowy personel pozdrawim Artur
Przemek tenisista napisał/a 8 lipca 2016:
Do Body Move trafiłem od dr Czyrnego . Wykonał mi zabieg ostrzykiwania nadkłykcia czynnikami wzrostu i powiedział ,że nikt w Warszawie sie mną lepiej nie zaopiekuje niż ludzie z Body Move ponieważ od kilku lat z nimi współpracuje i pacjenci wracaja do niego na kontrolne USG i zawsze jest wszystko ok. Dzisiaj po 2 miesiącach kończe rehabilitacje i wracam powoli do treningów. Dziekuje za super atmosfere. Przychodziłem do was zawsze z ochotą bo poza rehabilitacją zażywałem śmiechoterapie bo tam zawsze atmosfera jakby pacjenci sie znali wszyscy od lat;))
Klaudia napisał/a 8 lipca 2016:
Do Pana Maćka trafiłam kompletnie przez przypadek , znalazłam jego firme w google na dosyć wysokiej pozycji a ,że mam do niego do gabinetu z domu 10 minut spacerkiem to stwierdziłam ,że zaryzykuje i poraz kolejny odwiedze już w tym roku następnego fizjoterapeute. Mam 36 lat i doznałąm urazu na nartach , miałam uszkodzoną łąkotke i zerwane więzadło przednie krzyżowe. Odwiedziłam fizjoklinike kilkarazy ale pośpiech jaki tam jest mnie przeraził. Miałam wrażenie ,że tam sie płaci za minute jak w audiotele. Byłąm też w CRS ze 2 tygodnie i za każdym razem kto inny ze mną ćwiczył i robił kompletnie inny zestaw ćwiczeń. W międzyczasie doczekałąm sie na rehabilitacje w szpitalu MSWia super sie mną zaopiekowali, opuchlizna zeszła pięknie ale niestety po 2 miesiącach skonczyła sie darmowa rehabilitacja . Mięśnia nie potrafili mi odbudować!!!! noga pomimo tego ze sie zginała bardzo ładnie i prostowała w sumie też do konca to nadal była cienka jak patyk. Pan Maciek pokazał mi takie ćwiczenia ,że nawet jednego takiego ćwiczenia nie robiłam nigdzie indziej. Zaprosił mnie na siłownie , pokazał jak ćwiczyć, teraz chodze systematycznie i noga wygląda super. !!!! Mega specjalista a przy tym przezabawny człowiek. Najważniejsza rzecz to ,że płąci sie za wizyte która w moim przypadku nigdy nie trwałą mniej niż 1H 45 min a nie tak jak wszedzie cena jest podana za godzine gdzie rozgrzewka trwa na rowerze 20 minut , potem 20 moinut cwiczen i 20 minut chlodzenia kolana. Polecam go wszystkim swoim znajomym a mam ich sporo i wszyscy uprawiają jakiś sport amatorsko. Pozdrawiam Klaudia.
Janek napisał/a 8 lipca 2016:
Witam wszystkich. Polecam ta firme w 100%. Bardzo profesjonalnii ludzie. Nie patrzą na zegarek, wszystko spokojnie wytłumaczą. Jak potrzeba przyjść 5 razy to mówią ,że 5 razy a nie jak w firmie do której chodziłem twierdzili ze sie chodzi az przestanie boleć. Chodzilem miesiąc czasu do innej firmy i mnie co dwa dni masowali i bol znikal na chwile a kregoslup jak bolał tak bolał. W Body Move w 3 wizyty doprowadzili mnie do porządku. Okazalo sie ze trzeba bylo nastawic kregoslup. Jedno pstryknięcie i znowu moge biegać. Pozdrawiam Panią Magde Pana Maćka i Pana Kamila.
Bogumiła napisał/a 8 lipca 2016:
Dziękuję, dziękuję, dziękuję Pani Magdo za wszystko, co Pani dla mnie zrobiła. Ręka nie boli, a słowa wsparcia w chorobie męża to było dla mnie cos wiecej niz zwykła uprzejmość. Pozdrawiam serdecznie - Bogumiła
Ania napisał/a 8 lipca 2016:
Witam wszystkich. Nie będe opisywać całego swojego życia , ale odwiedziłam 3 lekarzy zanim trafiłam na Gabinet Body Move zupełnie przypadkiem. To był strzał w przysłowiową 10. Odrazu poznali się co jest nie tak z moim kolanem. Zajeli sie kompleksowo , zrobili mi nawet wkładki do chodzenia z których jestem mega super zadowolona i w między czasie wysłałam do nich juz kilku znajomych na same wkładki. Pozdrawiam cały persolnel. Ania.
Tomasz napisał/a 8 lipca 2016:
Generalnie bardzo fajna rehabilitacja! Ponieważ ostatnio miałem okazję zwiedzić parę takich miejsc, muszę powiedzieć, że czułem się tu bardzo swobodnie i sympatycznie. Terapeutka Magda jest bardzo bezpośrednia i przyjacielska, stanowcza ale jak mówi że coś da sie zrobić to się da 😉 rzeczywiście widać, ze troszczy się o swoich podopiecznych. a maja ich całkiem sporo. Dzięki tej atmosferze z przyjemnością bywałem na zabiegach i muszę przyznać, ze tak się przyzwyczaiłem, że nawet trochę mi tego brak... Ale najważniejsze, że moje kolano jest w pełni sprawne i już niedługo - witaj tenisie :)) Pozdrawiam p. Magdę i polecam w 100 %
Krzysztof napisał/a 8 lipca 2016:
Swietna atmosfera, widac ,że to sa fachowcy, pracują ze sportowcami więc kontuzje ortopedyczne takie jak moja czyli artroskopia kolana to dla nich pikuś. Zrobili mi tez przy okazji ***ize kompterową stóp i wyszły rzeczy o których nie miałm pojecia , gdybym wiedzial o tych problemach wczesniej to moze omineła by mnie operacja.... Pozdrawiam Krzysztof
Filip napisał/a 8 lipca 2016:
Polecam serdecznie ten gabinet. Bardzo miła i fachowa obsługa, dla mnie dla osoby która uprawia sport ważne jest aby mój fizjoterapeuta pracował ze sportowcami a Pan Maciek jest fizjoterapeuta Kadry Narodowej w Koszykówce więc tym bardziej miło mi było poznać i współpracować przez kilka tygodni. Znowu moge biegać po 15 km dziennie i moje stopy sie na nic nieskarżą. Będe was polecać w śród kolegów biegaczy. Pozdrawiam Filip
Grzesiek napisał/a 8 lipca 2016:
Polecam ten gabinet z racji tego ,że nie czuje się ,żeby ludzie którzy w nim pracują czekali tylko na to żeby wyciągnąć od Ciebie pieniądze za wszelką cene.
Leszek napisał/a 8 lipca 2016:
Witam wszystkich, bardzo sympatyczny gabinet nawet nie wiedzialem ze mozna u nich zrobic te kosmiczne wkładki stworzone pod własny profil stopy. Wpadlem do nich tylko na fizykoterapie a namówili mnie na wkładki i czuje ze były to dobrze zainwestowane pieniądze 😉
Ania napisał/a 8 lipca 2016:
Co ich wyróżnia, wspaniała atmosfera, miła i profesjonalna obsługa. Do każdego podchodzą indywidualnie, nie czułam się jak "następny pacjent" i najważniejsze postawili mnie na nogi. Pozdrowienia Gry
Aga napisał/a 8 lipca 2016:
Do gabinetu Pana Maćka trafiłam bez żadnych koneksji, poprostu szukałam w internecie dobrego specjalisy (znalazłam Pana Maćka na www.znanylekarz.pl) ,który zdiagnozuje moje bóle w achillesie, lekarze pierwszego kontaktu tylko dawali proszki i zwolnienie z pracy a ból jak był tak niechciał minąć. Pan Maciek jak na pierwszy rzut oka to bardzo młody człowiek , ale widac było po jego podejściu i po sposobie jak ze mną rozmawiał i jakie trafne pytania zadawał ,że nie jedną osobe z takim przypadkiem widział. Po 15 minutach jak wytłumaczył mi na czym polega mój przypadek i jak go można wyleczyć gdy zapytałam ile sie nalezy pieniążków za postawienie diagnozy odpowiedział : U mnie sie płaci tylko za rzeczy zrobione a przeciez nic nie zrobilismy !!!!! W takim wieku facet a kompletnie nie pazerny na pieniądze.Od tego czasu mineło kilka tygodni i jestem juz po 10 wizytach i przymierzam sie do wakacyjnej wyprawy w góry więc chyba z moim achillesem jest wszystko wporządku. Naprawde polecam bo nigdzie w Warszawie za te pieniądze nie znajdzie sie gabinetu gdzie mają takie profesjonalne podejscie głównie do kontuzji ortopedycznych ściśle związanych ze sportem. Pozdrawiam Aga
Edyta napisał/a 8 lipca 2016:
Zerwałam więzadła w kolanie na nartach w lutym 2009. Trafiłam do Maćka (z polecenia), który pokierował mnie do dobrego ortopedy (polecam dr Żbikowskiego) i przygotował profesjonalnie do zabiegu rekonstrukcji ACL. Wiadomo, że po zabiegu najważniejsza jest natychmiastowa rehabilitacja (ja zaczęłam już na drugi dzień po wyjściu ze szpitala), dodatkowo prowadzona przez Maćka rehabilitacja przed operacją spowodowała szybsze efekty moich ćwiczeń po zabiegu. Teraz jestem 21 tygodni po rekonstrukcji ACL i jest wszystko ok. Uwierzcie nie ma lepszego gabinetu w Warszawie od Body Move. Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, rodzinna atmosfera, same superlatywy. Dzięki Magdzie i Maćkowi bardzo szybko wróciłam do sprawności i normalnego funkcjonowania. Najlepszą recenzją jest również opinia lekarza prowadzącego cyt. „WSZYSTKO SUPER - GRATULUJE DOBREJ REHABILITACJI” – nic dodać, nic ująć J. Polecam i pozdrawiam.
Beata napisał/a 8 lipca 2016:
Do Pana Maćka trafiłam z polecenia. Kiedy przyszłam z bólem odcinka szyjnego, nie sądziłam że będzie w stanie mi pomóc.... a tu jakie zaskoczenie. Po dwóch wizytach ulga i radość.... Atmasfera super! POLECAM i pozdraiwam gorąco!!!
Karolina napisał/a 8 lipca 2016:
Wszystkim potrzebującym fachowej pomocy rehabilitacyjnej polecam ten zdolny i zaangażowany zespół, co najważniejsze indywidualnie podchodzący do każdej kontuzji (to nie jest taśma, z jaką się wcześniej spotkałam). Jestem po drugiej operacji kolana, tym razem 24 szwy. Poprzednio reh. przeprowadzałam w innym miejscu. Obecnie kolano zachowuje się o wiele lepiej niż poprzednio choć operacja była bardziej skomplikowana. Jestem na dobrej drodze, by grać jeszcze w pilkę ręczną..Ewenementem jest również płatność za wizytę całościową łącznie z rozgrzewką,właściwą rehabilitacją i fizykoterapią jak za 1h. To naprawdę profesjonalne miejsce dla osób, które chcą wrócić do sportu czy aktywności ruchowej.
Grzesiek 32 lata napisał/a 8 lipca 2016:
Witam , do gabinetu trafiłem z polecenia- mojego ortopedy Dr Rymarczyka - diagnoza brzmiała zapalenie ścięgna achillesa , zajęto sie moim achillese profesjonalnie, wytłumaczyli skąd sie biorą problemy z tym ścięgnem, zrobilismy serie zabiegów z fizykoterapi + kinesiotaping i znowu moge biegac bez najmniejszego bólu. Wszystkim moim znajomym uprawiającym sport juz przekazałem namiary na Gabinet Body Move , poniewaz wśród biegaczy jest to bardzo często spotykany problem a z tego co zaobserwowałem w gabinecie to większość pacjentów to sportowcy co jeszcze bardziej upewniło mnie w przekonaniu ,że trafiłem pod dobry adres. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za pomoc Grzesiek
Bogumiła lat 49 napisał/a 8 lipca 2016:
Do gabinetu trafiłam z dyskopatią lędźwiową. Dobrano mi odpowiedni zestaw zabiegów na które chodziłam z przyjemnościa , ze wzgledu na profesjonalną obsługę i nowoczesny sprzęt. Na wszystkie pytania i wątpliwości uzyskałam jasną i wyczerpująca odpowiedź. Bardzo poprawił sie mój stan zdrowia i jestem pewna ,że jeszcze wróce do tego przyjaznego dla pacjenta gabinetu - w najbliższym planie Body Detox. Bardzo dziekuje pani Magdalenie i panu Maćkowi - ludziom pełnym entuzjazmu i chętnych do pomocy w każdej sytuacji.
Patryk napisał/a 8 lipca 2016:
Do gabinetu BODYMOVE trafiłem ze złamaną kością śródstopia. Dzięki zabiegom oraz rehabilitacji z Panem Maćkiem wrócilem do sportu bardzo szybko.Dziekuje za pomoc na jaka moglem liczyc dzieki profesjonalizmowi i zaangazowaniu z jakim podchodził Pan Maciek do swojej pracy.Wiem ze moge tu się zjawić z kazdym nawet najmniejszym urazem . Ten gabinet godny jest zaufania i polecenia:) POZDRAWIAM
Darowawa napisał/a 8 lipca 2016:
Miło było dostać kontakt do tak miłych i wykwalifikowanych ludzi. Gdy zawiozłem tam mame miała problem z kręgosłupem, lekarz kazal jej nosić kołnierz ortopedyczny bo miała jakiś nacisk na nerw i drętwiały jej palce , gdy pojechaliśmy do gabinetu fizjoterapeuci nam wszystko wytłumaczyli -od czego biorą się te dolegliwości ,okazało się ,że wystarczy "odblokować" odcinek szyjny kręgosłupa. Cztery wizyty wystarczyły aby na twarzy mojej mamy zagościł ponownie uśmiech. Pozdrawiam Darek
Artur_żołnierz napisał/a 8 lipca 2016:
Maciek pomógł mi wrócić do sprawności i wiary w siebie. Cierpiałem z powodu przykurczu ścięgna Achillesa (po złamaniu otwartym nogi, słaba i późna rehablitacja). Ćwiczyłem z Maćkiem regularnie (oraz w siłowni) przez sześć miesięcy. Z miesiąca na miesiąc było lepiej. Dzięki naszej pracy zdołałem zaliczyć test sprawnościowy za 2009 rok, co dla mnie ważne, bo jestem żołnierzem zawodowym. Gdyby nie pomoc Maćka, jeszcze innego rehabilitanta oraz pewnego ortopedy, w wieku 38 lat zostałbym rencistą wojskowym. A dzięki tym osobom na teście dostałem dwie oceny bardzo dobre i jedną dobrą (drążek). Nie biegałem - bo mam z tym wciąż kłopoty, ale potrafię tańczyć, jeżdzę na rowerze, biegam z córką po podwórku - gdybyście mnie zobaczyli nie powiedzielibyście, że miałem taką paskudną kontuzję. Jeszcze półtora roku temu byłem kaleką.!!! Polecam BODYMOVE.
Ewelina tancerka Warszawa napisał/a 8 lipca 2016:
o gabinetu trafiłam przez przypadek, znalazłam namiary przez internet i dziś juz wiem ,że był to strzał w 10-tke. Z racji wykonywanego zawodu często przytrafiały mi się kontuzje tzn skręcenia stawu skokowego. W kilka dni Pan Maciek postawił mnie na nogi i pokazał mi kilka ćwiczeń , które musze robic każdego dnia i minelo juz ponad 10 miesięcy i zero skręceń. Chciałam sie umówić na wizyte ale tym razem na relaksacyjny masaz i zobaczyłam nową strone i opcje dodania opini , ciesze się ,że pomimo tego ,że rehabilitacje przeszłam prawie rok temu to mój wpis jest pierwszy 😉 P.S. Super fachowcy i przezabawna atmosfera.Nie raz wychodziłam od nich z bólem mięśni brzucha , poniewaz połowe wizyty to śmiechoterapia. Oj pan Maciek to niezły zgrywus....
nałgorzata cholewa napisał/a 8 lipca 2016:
Do Maćka trafiłam nie przez przypadek bo wiem,że takowe nie istnieją.Po dwóch artroskopiach kolana trafiłam na profesjonalną rehabilitację.Maciek stawia na nogi i nie odpuszcza,co w moim przypadku jest mega motywujące :)Po poprzedniej przebiegało to tragicznie.Teraz cieszę się faktem,że jestem sprawna i cieszę się życiem. Maciek jesteś zajebisty.Nie wspomnę,że empatyczny super człowiek.
Czarek napisał/a 8 lipca 2016:
Super, ekipa pomogli mi niesamowicie szybko wrócić do ukochanych nart. Maciek to mega profesjonalista, pomógł mi od samego początku od urazu , przez badanie usg kolana i zalatwienie super speca od kolan. Wszystkim ich polecam, bo za takie pieniadze w innych firmach w Warszawie to mozna sobie 30 minut pojezdzic na rowerze a ja za 100zł siedziałem ponad 2h za kazdym razem i nigdy mnie nikt nie wyprosił, wychodzilem bo poprostu juz nie mialem siły. Polecam z całego serca Czarek

Szukasz pomocy specjalistów?
Zadzwoń i umów się na wizytę w Body Move!

Skontaktuj się z nami

Adres

ul. Twardowska 3
01-810 Warszawa
Bielany, Żoliborz, woj. mazowieckie

Godziny otwarcia

Poniedziałek - Piątek
08:00 - 21:00

Zadzwoń teraz